joi, 20 noiembrie 2014

Ce semnificatie are Black Friday?


Promotii Black Friday la NET7


O mica istorie : Toata euforia a pornit din SUA, cand dupa Ziua Recunostintei 1966 (sarbatoare destul de importanta) un ziar local a "botezat" aceasta zi "vinerea neagra" , din cauza aglomeratiei si a cozilor infernale ce se creasera.

Ce inseamna acum? Black Friday in SUA, cat si in Romania reprezinta o strategie de marketing benefica atat cumparatorului cat si vanzatorului. As putea zice ca e o situatie "win-win" (castig- castig) dar cu aceleasi cozi si blocaje.

Pentru cei ce asteapta cat si pentru cei care nu asteapta ziua aceasta, e destul de greu sa treaca neobservata o asemenea reclama la asemenea reduceri.

Cei ce asteapta, clar sunt cumparatori infocati si asteapta cu sufletul la gura ziua cand isi vor cumpara produsul dorit. Iar cei ce nu asteapta, cu siguranta sunt instigati la cumparaturi neplanificate dar dorite.

De la mancare la generatoare, pe perioada Black Friday ai oportunitatea sa iti achizitionezi tot ce ti-ai dorit la un pret mai mult decat exceptional.

Este ziua cand visele ti se pot indeplini sau narui. Depinde de noroc. Se creeaza cozi, se blocheaza site-urile, se aduna nervi si isterie, dar totusi oamenii sunt rabdatori.

Black Friday a devenit un brand care este ravnit fara nici o urma de indoiala. Pana si cei mici stiu cand e momentul oportun sa faci cumparaturi. Strategic, Black Friday vine cu reduceri chiar inainte de sezonul cadourilor asa ca putini sunt cei care nu opteaza pentru cumparaturi chiar in aceasta zi.

Asa ca dragii mei, mergeti la cumparaturi si nu regretati ce veti cumpara, pentru ca la urma urmei, candva, cu siguranta o sa aveti nevoie de acel lucru! 

Echipa NET7

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu