luni, 30 iunie 2014

Cu motosapa in apropiere, sapatul devine simplu

Motosapa RURIS Sprint 650 LExistenta intr-o era tehnologizata ne indeamna tot mai mult sa cautam solutii care sa contribuie la cresterea performantei, la scaderea timpului de munca si la eficientizarea costurilor. Acestea sunt cele trei elemente pe care nimeni nu trebuie sa le piarda din vedere atunci cand incepe o afacere sau un proiect nou. Indiferent ca doriti sa toaletati curtea casei, ca doriti sa sapati in gradina sau ca aveti un teren destul de impozant de pe care doriti sa faceti disparute buruienile, motosapa Ruris va ajuta sa realizati aceste indeletniciri cu un efort redus. Exceptand cazul in care doriti sa faceti putin exercitiu, sau va place sa simtiti prospetimea pamantului dupa o ploaie de vara, utilizarea echipamentelor inteligente va scoate de sub umbrela muncilor nedorite. Timpul dumneavoastra este pretios si din acest motiv, cautati constant solutii la a face toate lucrurile cat mai repede cu putinta. Poate mergeti si la munca, sau poate aveti o afacere on-line, oricum ar fi, timpul este foarte scump. Motosapa Ruris se pliaza perfect pe necesitatile dumneavoastra.

Protectie si atentionari

Din punct de vedere constructiv, motosapa Ruris are o unitate motor, reductor, cutite rotative, limitator de adancime si aripile de protectie. Motorul angreneaza cutitele rotative si este interconectat cu directia, cu piesa intermediara si cu carcasa ambreiajului. Protectia este extrem de importanta in cazul motosapei, ceea ce inseamna ca utilizarea aripilor de protectie este esentiala. De asemenea, este indicata utilizarea dopurilor de urechi, si utilizarea motosapei pentru perioade de o ora sau o ora jumatate, cu pauze de zece minute. O altă situatie de evitat este alimentarea rezervorului cu combustibil in timp ce acesta este in functiune. Nu lasati masina nesupravegheata si pentru a va asigura ca nu mai este niciun pericol dupa ce ati oprit-o, scoateti-i pipa de la bujie. In acest mod, va veti feri de cazurile in care persoane straine doresc sa o manuiasca.

Cateva detalii si instructiuni

Motosapa Ruris ofera optiuni de sapare si un ghidon reglabil. Astfel, pentru o sapare superficiala puteti sa montati mai putine cutite rotative, in timp ce pentru o sapare in profunzime, aveti optiunea de a adauga mai multe cutite. Ghidonul ajustabil permite de asemenea utilizarea in conditii de confort sporit. La achizitionarea acestui echipament se va primi cartea tehnica si implicit instructiunile de utilizare. Veti observa ca este usor de utilizat, de montat elementele componente sau de demontat motorul in vederea curatarii acestuia. Trebuie sa tineti cont de atentionarile si de obligatiile pe care le aveti atunci cand utilizati motosapa, pentru ca in caz contrar, riscati sa va raniti sau sa stricati echipamentul si sa pierdeti garantia.

Altitudinile mari

Un exemplu de situatie in care motorul poate sa sufere anumite stricaciuni este utilizarea acestuia la altitudini mari. Amestecul de benzina si aer din carburator devine mai bogat la asemenea altitudini, ceea ce va duce la diminuarea performantelor motorului si la cresterea consumului de benzina. Pentru a obtine performantele dorite de la motosapa, trebuie sa inlocuiti jiglerul de carburant cu unul cu un diametru mai mic si sa reajustati surubul pilot. Din nou, daca utilizati timp indelungat motosapa la altitudini mari, este indicat sa va adresati unui reprezentant al companiei de la care ati achizitionat motosapa, pentru a va efectua reglajele necesare.

MOTOUTILAJE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu